Route’s

Motorrijden in Amerika

Route South-West USA

We starten deze motorroute in Phoenix en we eindigen deze route ook weer in Phoenix.
Deze route gaat over een groot gedeelte van de meest zuid / westelijke Staten van de Usa Arizona , California en Nevada.
In Arizona en California nemen we een groot gedeelte van de historische Route 66 . Het eind punt van de Route 66 in Santa Monica
We bezoeken Los Angeles , Hollywood en volgen de Highway One naar San Francisco via de Golden Gate .
Onderweg bezoeken diverse National Parks langs onze route waaronder Death Valley , Lost Valley Yosemite en de Grand Canyon.
We verblijven ook een nachtje in het bruisende Las Vegas maar we bezoeken ook oude western stadjes een ghost miner stadje Goldfield en historische route 66 plaatsen en iconen als The Hackberry General Store legendarisch met zijn wit/rode Corvette . En niet te vergeten een bezoek aan de wereldbekende Hoover Dam op de grens van Arizona en Nevada.

Vertrek : 13 April (April is VOL) en 12 September 2015 ( Nog plaatsen beschikbaar )

Uw motor maakt het verschil , dit niet alleen in het comfort maar ook in de prijs van de reis. Wij bieden de reis in drie categorieën motoren aan.

Wij betrekken onze motoren bij Eagle Rider en hanteren wij catagorie 1 , 2 en 4

Zowel als voorwaarde en tevens beperking stellen wij dat deze reis met minimaal 9 en maximaal 14 motor rijdende deelnemers gaan aanvangen met deze reis.

Vertrek datum Retour datum Aantal Dagen Categorie 1 Categorie 2 Categorie 4 Duo passagier Toeslag 1 pers. kamer
12.9.2015 27.9.2015 15 € 3760,00 € 3910,00 € 4455,00 € 2200,00 € 600,00

 

Inbegrepen in de prijs

Zelf dient u rekening te houden met het eten per dag en het kopen van een soeveniertje , hierbij kunt u van $ 60,00 per dag uit gaan.
Kosten voor verkeersovertredingen en dergelijk zijn uiteraard voor uw eigen rekening. Tevens kan de verzekering bij aantoonbaar roekeloos of nalatig rijden en/of bij rijden onder invloed van alcohol of drugs niet uitkeren waarbij u persoonlijk aansprakelijk blijft voor de gemaakte schade.
U dient zelf door middel van een creditkaart borg te staan voor uw eigen gehuurde motor