Over mij

robert amerika reis

Wie ben ik

Mijn naam is Robert en ben geboren op 15 Juni 1972, en je zal het wellicht al geraden hebben , ik hou van reizen en van motorrijden ! En de motorreizen door Amerika organiseer ik samen met enkelen vrienden die ook verliefd/verslaafd zijn aan het motorrijden door Amerika.

Thuis rijd ik een Yamaha R1 waarmee ik ook graag naar Duitsland of Luxemburg ga om een weekje of weekend te rijden.

Maar om de een of andere wazige manier wil ik in Amerika op een Harley rijden. Wanneer ik naar Amerika ga om een motor rondreis te maken dan huur ik daar een Harley Davidson.

Ik kan overigens heerlijk genieten van een all inclusief reis op een resort , maar als ik in Amerika ben en ga bij de Harley Davidson mijn motor ophalen en mijn bagage in de koffers doen dan heb ik toch een geheel ander gevoel ! Mij geeft het een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. We rijden van plaats naar plaats en elke avond slapen we in een ander hotel of motel. Je ziet meer en maakt meer mee op een dag dan dat je ’s avonds kan verwerken.

In het zuid-westen heb je landschappen die je hier in Europa nergens tegen komt, op de route 66 snuif je history op en in Florida rij je tussen de palmbomen . Ze vragen me wel eens wat het mooiste is maar echter is het niet te vergelijken. In het Zuid-Westen zijn het de landschappen die je verwonderen maar in Florida is het zeker wel de weg naar Key-West die je verbaasd of de glamour in Miami Beach. Dan als je een echte Harley fan bent kijk je zeker bij het Biketoberfest je ogen uit. Dus de een gaat uit zijn dak van de Grand Canyon of het Zion park terwijl de ander niet weet wat die meemaakt in Daytona Biketoberfest. Dus ik kan en ga echt niet vertellen wat nu het mooiste is . Ik zou zeggen om daar achter te komen ; Doe meerdere motorreizen door Amerika 🙂

Wil je of denk je aan eens met ons op motorreis naar Amerika te gaan ? Vul dan onderstaande formulier in.

Monument valley

Je kan een en ander ook volgen op facebook : Motorreis Amerika