Over onze Motorreis naar Florida met het Biketoberfest 2017

Hoe gaan wij te werk en wat gaat het kosten ?

Eerst over de kosten van deze motorreis , deze kosten zijn een beetje afhankelijk van de koers van de dollar en de kosten van het vliegticket.

Waar globaal van uit kan worden gegaan is € 3.200,00 en wat hier inbegrepen is :

Dus kort gezegd , de gehele reis exclusief eten en drinken en uiteraard exclusief het vertier en souveniers welke u wenst aan te schaffen.

Voor een bijrijder op deze route kan als kosten ongeveer worden uitgegaan € 1.600,00

Hoewel Florida bekent staat om zijn grootse pretparken gaan wij deze niet bezoeken.

Niet inbegrepen is een volgwagen ( dit kan per groep afwijken ) voor vervoer van bagage , indien een motor met voldoende koffers wordt gehuurd kan dus alle bagage gemakkelijk hier in opgeborgen worden.
Per groep kan er wel voor gekozen worden om een volgwagen te laten rijden , echter moeten deze kosten dan wel verdeeld worden over de deelnemers.

Hoe gaan we verder te werk ?

Ongeveer 3 maanden voor vertrek komen we samen , dan word de gehele reis per dag toegelicht. Het geen u kan verwachten en niet verwachten , geven we nog wat tips over de motorreis en over het verkeer in Amerika.
Vanaf dit moment is voor ons ook duidelijk wat de koers van de dollar is en wat het vliegticket uiteindelijk gaat kosten.
En uiteraard is er voor u de mogelijkheid om vragen te stellen.

Vanaf dat moment kunt u beslissen om wel of niet met ons op dit avontuur te gaan , let wel dat vanaf dit moment er niet veel bedenktijd meer is want kort hierop gaan we alles reserveren en boeken. Juist doordat het Biketoberfest dan ook is is het noodzaak om de hotels in Daytona en de motoren tijdig te boeken.

Let op !! Genoemde prijzen zijn ter indicatie , difinitieve prijzen komen 3 maanden voor vertrek.

Heeft u intresse ? Dan kunt u ook hier onder een de pagina het berichtenformulier invullen.

Wat zeker nodig is voor u met ons op motorreis kunt gaan

Wat wij adviseren voor u met ons op motorreis gaat

(*) Bij de motorhuur bent u wel verzekerd bij de schade door een ongeluk aan of vallen met de motor of bij diefstal van de motor , maar u dient zelf ( in dien gewenst ) de spullen die u mee neemt tegen diefstal of schade te verzekeren door middel van een reisverzekering.

Bij de motorhuur in Amerika is uw motor verzekerd maar blijft er enkel een eigen risico van $ 1000,00 tevens gelijk aan de borg bestaan.
Dit stukje eigen risico is ook weer her te verzekeren in Nederland.


Kosten voor verkeersovertredingen en dergelijk zijn uiteraard voor uw eigen rekening. Tevens kan de verzekering bij aantoonbaar roekeloos of nalatig rijden en/of bij rijden onder invloed van alcohol of drugs niet uitkeren waarbij u persoonlijk aansprakelijk blijft voor de gemaakte schade.